Obiskali smo tudi PUM-o

Člani KK Postojna smo obiskali tudi PUM-o in mladostnikom v tem deževnem decembru popestrili dan z ogledom virtualnega jahanja in predstavitvijo konjeniškega športa. Hvala PUMOvcem za lepa ročno izdelana darilca.

Obisk v DC CSD Postojna

V dnevnem centru CSD Postojna so nas vedno veseli. Tokrat smo mi obiskali njih. Predstavili smo društvo, konjeniški šport, s pomočjo virtualnih očal pa izkusili virtalno jahanje na terenu,  Naslednjič se dobimo pri nas, v živo. 

Dan odprtih vrat

V soboto 11.9.2022 smo ponovno organizirali Dan odprtih vrat pod okriljem projekta "Na konju v novo šolsko leto". Obisk je bil lep, vreme tudi. Otroci so spoznali delo s konjem, skrb zanj, tudi jahali so in s pomočjo virtualnih očal izkusili terensko jahanje. Organizirana je bila tudi slikarska ustvarjalnica in za darilo so prejeli našo izobraževalno slikanico. Več utrinkov v galeriji. 

Postoj na živi ulici

KK Postojna se je ponovno udeležil tržnice NVO-Postoj na živi ulici. Predstavili smo dejavnost društva, konjeniški šport in skrb za živali in okolje. Več utrinkov v galeriji.